TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In de jaren '90 en het begin van het afgelopen decennium was er in de programming van RTL 4 in de namiddag altijd een vaste routine: kijkers konden genieten van een live programma.

Het is inmiddels alweer een aantal jaar geleden dat RTL Live van de buis is gehaald en het gemis ondertussen ook duidelijk geworden bij de grote bazen van RTL. Erland Galjaard, de programmadirecteur, heeft tegenover De Telegraaf aangegeven dat RTL op zoek is naar vervangers voor Minoesch Jorissen en Erven Dorens, de laatste twee presentatoren van RTL Live.

De scope van het nieuwe liveprogramma is zeer breed. Er zijn geen limitaties qua onderwerpen, dus bij iedere uitzending zullen er andere onderwerpen en thema's besproken worden. Er is ook vrije keuze voor de gasten die worden uitgenodigd: schrijvers, politici, bekende Nederlanders en sporters - het kan allemaal.

Wel staat vast dat er extra aandacht geschonken zal worden aan onderwerpen waar de Goede Doelen Loterijen geld aan schenken. Het programma wordt namelijk mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van deze instelling. De samenwerking tussen de organisatie is vergelijkbaar met die van Koffietijd.

Het komende najaar zal iedere werkdag om 17:00 de nieuwe incarnatie van RTL Live te zien zijn. Het programma vervangt hiermee de Amerikaanse talkshow Dr. Phil.


Vorige artikel
Shownieuws verwelkomt Lucille Werner als..
Volgende artikel
Een eigen talkshow heeft geen prioriteit..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...