TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Naast Idols en Holland's Got Talent zal er komend najaar een nieuwe talentenjacht op de buis te zien zijn. SBS zal op dit vlak de strijd aan gaan met het nieuwe programma The Next Boy/Girl Band waarbij de jacht geopend zal worden op de nieuwe One Direction of Spice Girls, maar dan van Nederlandse kom af.

SBS maakte afgelopen week door middel van een press release de komst van het programma af. De presentatie van The Next Boy/Girl Band zal in handen zijn van Tim Douwsma en Nicolette van Dam. Laatstgenoemde zal overigens ook te zien zijn bij de publieke omroep.

Er is niet alleen een competitie element aanwezig tussen de bands, maar ook tussen de teams die de dames en heren begeleiden. De teams zullen bestaan uit invloedrijke figuren uit de muziekindustrie. Ook zal ieder team verbonden zijn aan een platenmaatschappij. Daarnaast is er ook een strijd van de seksen gaande aangezien een jongensgroep het tegen een meisjesgroep zal opnemen.

Welke namen uit de muziekindustrie aan het programma mij zullen doen en om welke platenmaatschappij het gaat, is over het algemeen nog niet bekend. De twee teams zullen afzonderlijk een popgroep samenstellen welke het vervolgens door middel van live shows het tegen elkaar opnemen.


Vorige artikel
Humberto Tan succesvolle vervanger Paul ..
Volgende artikel
Actrice Anna Drijver werkt mee aan het s..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...