TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Net 5 is op zoek naar vrouwen die in het buitenland de ware hebben ontmoet en alles opzij zetten om een nieuw leven te beginnen in een nieuw land, met hun nieuwe liefde. Het is iedereen wel eens overkomen; verliefd worden op iemand uit een ander land. Vaak blijft het bij een gepassioneerde vakantieliefde of een langzaam doodbloedende relatie op afstand, maar bij sommige mensen dooft de liefdesvlam niet. Het gevoel wordt alleen maar sterker! Zij willen bij elkaar zijn en bij elkaar blijven. Zij willen een toekomst samen.

Het programma Grenzeloos Verliefd volgt mensen in het emigratieproces. Zijn ze er zeker van, of voelt het als een sprong in het diepe? Lukt het om te settelen in een ander land met onbekende gewoontes? Kun je er werk vinden en krijg je de taal snel onder de knie? Dan moet nog blijken of de liefde sterk genoeg is om al deze obstakels te overwinnen.

Sommige deelnemers hebben het geluk uiteindelijk niet gevonden over de grens, en keren terug. Andere stellen zijn na jaren nog steeds samen, en sommigen hebben inmiddels een gezinnetje gesticht. Zo nu en dan geven ze een update over hun leven in een exotisch land, waardoor ze een ware inspiratiebron blijven. Grenzeloos Verliefd is al acht seizoenen een kijkcijferhit.


Vorige artikel
Kijker is klaar met pulp-tv
Volgende artikel
Maxime binnenkort terug in GTST

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?