TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vandaag zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? bekend gemaakt. De deelnemers zijn: cabaretière Sanne Wallis de Vries, radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte, actrice Sigrid ten Napel, presentator Jochem van Gelder, acteur Thomas Cammaert, actrice Immanuelle Grives, actrice Yvonne Coldeweijer, schrijfster Roos Schlikker, choreograaf Vincent Vianen en wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

Volgens presentator Art Rooijakkers wordt het nieuwe seizoen ontzettend mysterieus. De kandidaten reizen af naar Amerika en moeten daar samenwerken om geld te verdienen voor de pot. Er is echter een mol in het team, die het spel saboteert. Lukt het om de mol te ontmaskeren? Niet alleen de deelnemers aan het programma kunnen de raadsels proberen op te lossen, ook de kijker wordt uitgedaagd om de identiteit van de mol te ontrafelen.

Het is alweer het zeventiende seizoen van het succesvolle programma. Fans moeten nog wel even geduld hebben, het programma gaat op 7 januari 2017 weer van start. Zet het alvast in je (nieuwe) agenda!


Vorige artikel
Volg alles: de Amerikaanse verkiezingen
Volgende artikel
Het verhaal van het Sinterklaasjournaal

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?