TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Een deelnemer aan het programma ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ wil niet dat SBS de aflevering waarin hij te zien is, uitzendt. Hij stapt naar de rechter om de bewuste aflevering, die in december te zien zal zijn, tegen te houden.

De man had een conflict met zijn buurman over wateroverlast, en hoopte dat Frank Visser, beter bekend als ‘de rijdende rechter’, hem in het gelijk zou stellen. Visser oordeelde echter dat de man zijn buurman jarenlang had lastig gevallen en gaf de man een gebiedsverbod. De deelnemer is nu bang dat hij voor paal zal staan op tv. Hij zegt dat hij tijdens de opnames geestelijk niet zichzelf was. Naar eigen zeggen heeft hij een te laag IQ en daardoor had hij de betekenis van het bindend advies niet begrepen. Hij wil niet als volksvermaak op televisie verschijnen.

Volgens SBS is dat onzin. De deelnemers aan het programma gaan van tevoren schriftelijk akkoord met de voorwaarden. Een woordvoerder meent dat de man geen problemen met de uitzending zou hebben als hij gelijk had gekregen van Frank Visser. Het lage IQ zou er dus niets mee te maken hebben. Op 9 november doet de rechter uitspraak en weten we of deze nu al veelbesproken uitzending te zien zal zijn.


Vorige artikel
Lucas terug in GTST
Volgende artikel
Jan Kooijman helpt hypochonders

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?