TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Hoewel het Televizier-Ring Gala een regelrechte kijkcijferhit was, zijn de reacties op het spektakel minder lovend. Bij het jaarlijks terugkerende prijzengala worden presentatoren en programmamakers geprezen om hun inzet en prestaties. Critici zeggen echter dat het evenement zelf slecht gepresenteerd werd. Vooral de imitatie van Remko Vrijdag van Mark Rutte was niet populair en maakte de show langdradig.

De presentatoren van het Gala moeten een voorbeeld nemen aan de winnares van de show: Floortje Dessing. Met haar programma ‘Floortje naar het einde van de wereld’ won ze de Gouden Televizierring. Het programma volgt Floortje die op reis gaat naar een afgelegen bestemming om daar een portret te maken van mensen die in een relatief geïsoleerde uithoek van de wereld wonen.

Andere winnaars van het Gala zijn Humberto Tan (beste presentator), Chantal Janzen (beste presentatrice, acteur Thom Hoffman en actrice Angela Schijf. Zij wonnen een Zilveren TelevizierSter. Pauls Puber kookshow ontving een Gouden Stuiver, en Pip Pellens werd uitgekozen als aanstormend talent.


Vorige artikel
Iris wint finale Superkids
Volgende artikel
De nieuwe Voice bijna van start

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?