TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Een hele generatie is met de spelshow opgegroeid en in de jaren '90 bevond het programma haar hoogtepunt. We hebben het over het immens populaire Rad van Fortuin. Kan de reboot van de quiz scoren bij de nieuwe generatie, zonder Hans van der Togt?

Als het aan het André Hazes Jr. - de zoon van de overleden volkszanger - wel. De eerste aflevering van Rad van Fortuin, welke in de avond van maandag 22 augustus werd uitgezonden, trok 810.000 kijkers. Het programma viel net buiten de top tien van de meest bekeken programma's volgens de statistieken van Stichting KijkOnderzoek.

Een nieuwe generatie betekent ook een nieuwe show. Alhoewel het concept van Rad van Fortuin hetzelfde blijft, zal de sfeer van het programma anders zijn. De jonge André Hazes Jr. heeft van te voren aangegeven dat hij de show op zijn eigen manier zal presenteren. Zijn stijl za behoorlijk afwijken van de oudere, meer ingetogen Hans van der Togt.

De eerste 40 afleveringen zijn inmiddels opgenomen en afhankelijk van de reactie op het eerste seizoen van de reboot zal gekeken worden of er ook een nieuw seizoen opgenomen zal worden. Dit geeft de kersverse vader tevens de kans om een pauze in te lassen.

Op dezelfde maandagavond werd ook de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Linda's Zomerweek uitgezonden. 1,2 miljoen kijkers stemden af op het programma. Heleen van Royen en Ronald Koeman waren uitgenodigd als gasten.


Vorige artikel
Late night programma's Pauw en Jinek los..
Volgende artikel
Twisten over smaak op maandagavond

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...