TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vorig jaar kreeg Eva Jinek de mogelijkheid om haar eigen late night programma te presenteren tijdens het zomerreces van Pauw, het praatprogramma van Jeroen Pauw. Het programma bleek erg in de smaak te vallen bij het publiek en ook de directie van de Nederlandse publieke omroep was enthousiast over het programma.

Het was dan ook al afsproken dat praatprogramma van Jinek terug op de buis zou komen. Het was echter alleen nog niet bekend hoe en in welk formaat. Het praatprogramma van Jinek vult een gat op bij de Nederlandse publieke omroep. Er is een gebrek aan talkshows. Voor de komst van Jinek was Late Night van Pauw het enige programma in haar soort.

Omdat beide programma's goed bij het Nederlandse publiek liggen, is er voor gekozen om komend jaar beide programma's uit te zenden. De talkshows zullen elkaar afwisselen zodat er het hele jaar een talkshow te zien zal zijn bij de Nederlandse publieke omroep.

Momenteel de beurt aan Jeroen Pauw. Zijn talkshow zal tot eind 2016 te zien zijn. Vanaf 2017 zal Jinek het stokje overnemen. Haar programma zal de eerste twee maanden van het jaar te zien zijn. Ook in de zomermaanden zal Jinek worden uitgezonden.

Naast het feit dat de twee programma's elkaar zullen afwisselen, zullen er ook speciale uitzendingen worden gemaakt waarbij Jinek en Pauw het programma als een duo presenteren. In de zomermaanden zal ook het tijdstip veranderen. De talkshow zal worden uitgezonden rond hetzelfde tijdstip als RTL Late Night.


Vorige artikel
Bridget Maasland weer te zien bij RTL
Volgende artikel
Eerste aflevering reboot Rad van Fortuin..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...