TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Begin augustus werd in overleg besloten dat de wegen van Bridget Maasland en SBS zich zouden scheiden. Liefhebbers van de voormalige TMF VJ hoeven haar echter niet lang te missen. Maasland heeft inmiddels een contract getekend bij RTL en zal dus te zien blijven op de commerciële televisie.

Het laatste programma wat Maasland voor SBS presenteerde, was het Net5 programma Bridget in Hollywood. Bridget Maasland reisde voor dit programma naar Los Angeles om Nederlands te interviewen die het hebben gemaakt in Hollywood. Bij RTL zit Maasland in ieder geval het komende jaar volgepland.

Tegenover Lex Gaarthuis van het radioprogramma 100% NL liet Maasland weten dat ze al in gesprek was met RTL voordat besloten werd om haar contract bij SBS niet te verlengen. Maasland was al eerder bij RTL werkzaam in de periode van 2007 tot 2012.

De eerste klus die Bridget Maasland toebedeeld zal krijgen, is een plek als verslaggeefster bij RTL Boulevard. Het entertainment programma is met het vertrek van Albert Verlinde flink op de schop gegaan. Zo zal het programma ook van locatie verhuizen, van Hilversum naar Amsterdam, en zullen er meerdere gast presentatoren het programma opvullen. Er zal geen vaste vervanging voor Verlinde verzocht worden.


Vorige artikel
Overstap Rik van de Westerlaken van NOS ..
Volgende artikel
Late night programma's Pauw en Jinek los..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...