TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Rik van de Westelaken heeft geheel in stijl afgelopen vrijdag, 26 augustus, voorgoed afscheid genomen van het NOS. Het was de laatste uitzending van het NOS Journaal met Van de Westelaken als presentator.

In het laatste Achtuurjournaal met Van de Westelaken werd niet alleen aandacht besteedt aan het nieuws, maar ook aan het vertrek van de presentator. Aan het einde van de uitzending werden de beste momenten, evenals een dankbetuiging, van de verslaggever en presentator uitgezonden.

Van de Westelaken was vanaf 1999 werkzaam bij het NOS als verslaggever en presentator. Naast een bekend gezicht bij het NOS werd Van de Westelaken ook bekend als de winnaar van de 2015 editie van “Wie is de Mol?”.

Door zijn deelname aan het bekende spelprogramma merkte Van de Westelaken dat het ook leuk zou zijn om andere programma's te presenteren, in plaats van enkel het NOS journaal. Om deze reden besloot Van de Westelaken dit jaar om het roer om te gooien en het NOS in te ruilen voor SBS.

Van de Westelaken heeft een meerderjarig contract getekend bij SBS. Het eerste programma van Van de Westelaken zal worden uitgezonden op Net5. Het betreft een reportagereeks waar Van de Westelaken over de wereld reist, op zoek naar interessante thema's en interessante personen. Zijn ervaring als verslaggever komt hierbij goed van pas.


Vorige artikel
Vrijdagavond: The Next Boy/Girl Band
Volgende artikel
Bridget Maasland weer te zien bij RTL

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...