TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Na vijftien jaar gooit Albert Verlinde de handdoek in de ring. De entertainmentdeskundige is vanaf 26 augustus niet meer te zien bij het immens populaire showbizz programma RTL Boulevard.

Het is niet de enige verandering. Eerder werd aangekondigd dat de set van het RTL programma van Hilversum naar het Leidseplein in Amsterdam zal verhuizen. Bovendien heeft Verlinde het tegenwoordig erg druk met zijn andere functie. Sinds 2015 is Albert Verlinde de opvolger van Joop van den Ende en directeur van Stage Entertainment Netherlands.

In totaal werden er meer dan 2.600 afleveringen van RTL Boulevard met Albert Verlinde uitgezonden. In de laatste uitzending met Verlinde, de uitzending van 26 augustus, wordt er terug gekeken op de meest memorabele momenten van de show.

Verlinde zal echter geen afscheid nemen van RTL. Er wordt momenteel gekeken naar een andere programma voor Verlinde. Er zal geen vaste vervanger voor Verlinde komen. In plaats daarvan zullen verschillende gast presentators zijn rol overnemen. Luuk Ikink en Ruben Nicolai zijn getipt als mogelijke nieuwe co-presentators van RTL Boulevard.

Er zal ook een rol weggelegd zijn voor de huidige invaller van Albert Verlinde, Frank Dane. Dane zal de "vliegende verslaggever" van RTL Boulevard worden. Hierbij zal Dane worden bijgestaan door Nicolette Kluijver.


Vorige artikel
Voormalig international Khalid Boulahrou..
Volgende artikel
Mart Smeets neemt afscheid van de NOS

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...