TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Begin dit jaar besloot de Marokkaans-Nederlandse voetballer Khalid Boulahrouz een einde te zetten aan zijn voetbalcarrière. Boulahrouz maakte in 2002 bij de Nederlandse club RKC Waalwijk zijn debuut in de wereld van het professionele voetbal en sloot zijn carrière af bij Feyenoord.

Khalid Boulahrouz zal echter niet voor het laatst op de televisie te zien zijn. De voetballer keert terug op de buis maar zal dit keer niet achter de bal aanrennen. In plaats daarvan is hij gevraagd om een programma te maken voor BNN-VARA waarin agressie in het voetbal aan de kaak wordt gesteld.

Samen met BNN-coryfee Sophie Hilbrand trekt Boulahrouz er op uit om het dialoog aan te gaan met mensen die dichtbij de amateurclubs staan welke meerdere malen zijn berispt vanwege wangedrag.

Het voetbalprogramma met Boulahrouz zal vanaf 6 oktober te zien zijn bij de publieke omroep en zal de naam Buitenspel krijgen. Sophie Hilbrand zal het komende seizoen naast Buitenspel drie andere programma's presenteren: Sophie in de Kreukels, Het Instituut en Klonen: Wens of Waanzin.

Agressie op en buiten het veld vormt een steeds groter probleem in de voetbalwereld. De problemen komen met name voor bij de amateurclubs. Alhoewel de problemen zich al jaren voordoen, kwam het onderwerp pas echt aan het licht na de fatale mishandeling van grensrechter Richard Nieuwenhuizen.


Vorige artikel
Erica Terpstra weer gezond genoeg om op ..
Volgende artikel
RTL Boulevard gaat verder zonder Albert ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...