TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Goed nieuws voor liefhebbers van reisprogramma's. Erica Terpstra is door haar arts gezond genoeg verklaard om weer de deur uit te gaan. De voormalig politica en topsporter wilt dan ook weer de draad oppakken met haar reisserie, Erica op Reis.

Het programma werd tot 2014 uitgezonden op Omroep Max. Het vijfde seizoen van Erica op Reis kon niet plaatsvinden aangezien Terpstra werd geveld door een bacteriële infectie in haar benen. Hierdoor kon zij niet op reis.

Terpstra stond te popelen om terug te keren en kondigde eind vorig jaar al aan zo snel mogelijk weer aan de slag te willen. De revalidatie liet echter langer duren dan verwacht. Terpstra is pas sinds gezond verklaard waardoor ze met de nieuwe opnames van het programma kan beginnen.

Het is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van Erica op Reis zal worden uitgezonden. Terpstra heeft echter op haar website aangekondigd dat zodra de uitzenddata bekend zijn deze bekend gemaakt zullen worden.

Ieder seizoen gaat Terpstra op zoek naar één land zodat er genoeg aandacht besteed kan worden aan alles wat dit land te bieden heeft. In de vorige seizoenen bezocht Terpstra onder andere Namibië en Marokko.


Vorige artikel
RTL Late Night verwelkomt Marieke Elsing..
Volgende artikel
Voormalig international Khalid Boulahrou..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...