TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Komend seizoen zullen er een aantal veranderingen plaatsvinden bij RTL Late Night. Eén van die veranderingen is het vertrek van Luuk Ikink, de sidekick van Humberto Tan. Ikink zal bij RTL onder andere te zien zijn bij Galileo en is tevens gelinkt aan RTL Boulevard.

De vervanger voor Ikink is al bekend. Marieke Elsinga heeft tegenover Qmusic radiopresentatoren Mattie & Wietze aangekondigd dat de ze de rol van Ikink als RTL Late Night sidekick zal overnemen. Ikink zal in zijn rol onder andere bijgestaan worden door Ruben Nicolai.

Hoe Elsinga de rol als sidekick zal gaan vertolken, is nog niet bekend. Het is mogelijk dat met de komst van Elsinga de rol ook zal veranderen. De komende weken zal het productieteam samen met Tan en Elsinga hierover in gesprek gaan. Elsinga wordt volop betrokken bij het programma.

Marieke Elsinga zal, als resultaat van haar functie als RTL Late Night ster, Qmusic gaan verlaten. Voor Qmusic was Elsinga verantwoordelijk voor de presentatie van diverse programma's. In die tijd werd zij onder andere genomineerd voor een Philip Bloemendal Prijs en een Marconi Award. Elsinga heeft ook ervaring als televisie presentatrice opgedaan bij RTV NH.


Vorige artikel
Bartho Braat en Thomas Dekker deelnemers..
Volgende artikel
Erica Terpstra weer gezond genoeg om op ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...