TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Komende 8 september gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start. Het is alweer het zeventiende seizoen van de survivalshow. Eerder werden Ellen van Rijn (actrice), Lex Uiting (presentator), Jessie Jazz Luijckx (model), Anna Nooshin (modeblogger) en Chloé Leenheer (actrice) al bekend gemaakt als deelnemers.

Twee van de deelnemers die zich bij dit gezelschap hebben toegevoegd, zijn Bartho Braat en Thomas Dekker.

Bartho Braat kennen veel televisiekijkers beter als Jef Alberts, het personage dat Braat sinds 1991 speelde in de meest bekeken soapserie van het land, Goede Tijden, Slechte Tijden. Begin van dit jaar gaf Braat aan dat hij de soapserie zal verlaten om zich op nieuwe uitdagingen zal richten, waaronder toneelshows en nu dus Expeditie Robinson.

Wielrenner Thomas Dekker zette in 2015 een punt achter zijn professionele carrière als wielrenner. Daarom is Dekker deze zomer niet te vinden in Rio de Janeiro voor de Olympische Spelen; in plaats daarvan zit hij op een onbewoond Filipijns eiland met een aantal andere bekende Nederlanders.

Na meer dan 15 jaar blijft Expeditie Robinson het goed doen bij de Nederlandse kijkers thuis. Vorig seizoen zagen meer dan 1,2 miljoen mensen Amara Onwuka de titel pakken na het bouwen van een toren van blokjes.


Vorige artikel
Joris Linssen volgt Arie Boomsma op als ..
Volgende artikel
RTL Late Night verwelkomt Marieke Elsing..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...