TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De KRO-NCRV heeft de tweede presentator van het programma De Wandeling bekend gemaakt. Joris Linssen zal het komende seizoen het stokje van Arie Boomsma overnemen en de vaste presentator Sander de Kramer bijstaan.

De Wandeling ging van start in 1999 en wordt gezien als één van de mooiste en unieke programma's op de publieke omroep.

Twee seizoenen geleden werd overgeschakeld naar twee presentatoren nadat Arie Boomsma de presentatie van de eerste afleveringen van het seizoen van 2014 op zich nam nadat Sander de Kramer tijdelijk, vanwege verlof, niet in staat was om zelf de presentatie op zich te nemen. Dit bleek een succes te zijn aangezien na het vertrek van Boomsma hetzelfde presentatieschema wordt aangehouden.

Het concept van het programma is een onderhoudend, persoonlijk gesprek met bekende en minder bekende Nederlanders die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Bovendien worden de kijkers niet alleen op een mooi verhaal, maar ook op een prachtige omgeving getrakteerd.

Joris Linssen verheugt zich op het presenteren van de KRO-NCRV klassieker. Linssen is bekend met het presenteren van programma's in een team. Eerder was Linssen samen met Yvon Jaspers verantwoordelijk voor de presentatie met Hello Goodbye.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal op 10 september van start gaan. De eerste gast is Mildred Zijlstra, de gespeculeerde derde dochter van prins Bernhard.


Vorige artikel
Heel Holland Bakt heeft dit jaar een bek..
Volgende artikel
Bartho Braat en Thomas Dekker deelnemers..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...