TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Inwoners van de stad Uithoorn, in de provincie Noord-Holland, zullen verbaasd opkijken als ze intunen op het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Niemand anders dan hun eigen burgemeester, Dagmar Oudshoorn, zal namelijk meedoen met het populaire bakprogramma.

Dagmar Oudshoorn werd in 2010 aangesteld als de burgemeester van Oudshoorn. Als klein meisje had de 43-jarige Oudshoorn nooit verwacht om een belangrijke, leidende functie te vervullen. Haar dagen werden opgevuld met het bakken met haar moeder en de liefde voor bakken is nooit verdwenen.

Janny van der Heijden, één van de juryleden van de Heel Holland Bakt, is erg blij met de komst van de “bekende” Nederlander. De spontaniteit spat er bij Dagmar Oudshoorn vanaf. De positie als burgemeester zal dan ook geen hindernis vormen voor het programma.

De nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt zal op 4 september van start gaan. Het programma zal opnieuw worden gepresenteerd worden door cabaretier Andre van Duin. Dit seizoen zal naast de normale uitzendingen ook iedere week een nabeschouwing uitzenden waarin de meest indrukwekkende en merkwaardige momenten worden herhaald.

Heel Holland Bakt is een bakkerswedstrijd waar bakkers uit heel Nederland strijden voor de titel meesterbakker van Nederland. Het programma is gebaeerd op het Britse programma The Great British Bake-off.


Vorige artikel
Tess Milne ruilt RTL 5 in voor de publie..
Volgende artikel
Joris Linssen volgt Arie Boomsma op als ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...