TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Tess Milne, bekend van programma's als Roadtrippers en Wie is de Sjaak?, zal RTL 5 verlaten. De 28-jarige Milne verruilt de commerciële zender voor een uitstapje naar de publieke omroep waarmee haar presentatie skills op een andere manier zullen worden uitgedaagd.

De programma's die Milne voor RTL 5 presenteerde, waren spelshows waarbij met name werd gericht op de tieners en jonge adolescenten als doelgroep. De doelgroep van de programma's die bij de KRO-NCRV zal presenteren, zullen een hele andere groep kijkers trekken.

Milne is onder andere gekoppeld als de nieuwe presentator van het kinderprogramma Willem Wever. De eerste aflevering van het programma werd uitgezonden in 1994. Inmiddels is er een hele generatie in Nederland opgegroeid met Willem Wever.

De voormalig TMF Veejay is erg blij met de nieuwe stap in haar carrière. Ze verwacht dat ze bij de KRO-NCRV dankzij het soort programma's die ze kan presenteren bij deze zender meer uit haar presentatie vaardigheden kan halen. De programma's bij de publieke omroep vergen dat je als presentator jezelf meer verdiept in onderwerpen.

Milne was niet heel lang werkzaam bij RTL 5. Ze maakte in de zomer van 2015 de overstap van Veronica naar RTL 5.


Vorige artikel
Bridget Maasland verlaat Net 5
Volgende artikel
Heel Holland Bakt heeft dit jaar een bek..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...