TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Bridget Maasland zal vanaf komende maand niet meer te zien zijn bij Net 5. De SBS Groep heeft aangekondigd dat het contract met de blonde 41-jarige presentatrice niet verlengd zal worden.

Momenteel is Bridget Maasland dan ook niet op televisie te zien. Het laatste programma dat Maasland voor Net 5 presenteerde, was Bridget in Hollywood. In dit programma overbrugde zij de Atlantische Oceaan en ging ze op bezoek bij Nederlandse sterren in Los Angeles.

De redactie van de SBS Groep heeft echter besloten het programma niet op te volgen. Tevens zijn er op het moment geen programma's die aan Maasland gekoppeld kunnen worden.

In goed overleg is besloten om afscheid van elkaar te nemen, in plaats van het contract te verlengen zonder een garantie dat Bridget de komende maanden een programma te presenteren zal krijgen.

Bridget Maasland zal overigens de Nederlandse televisie wereld vaarwel zeggen. Haar manager heeft aangegeven dat zij inmiddels in onderhandeling is met andere zenders. Hier is echter nog echter niets uitgekomen. Maasland was in totaal vier jaar lang werkzaam bij SBS.

Op Net 5 zullen het komende seizoen onder andere Rik van de Westelaken en Arie Boomsma schitteren met hun eigen programma's.


Vorige artikel
Jan de Hoop zou graag vervanger van Humb..
Volgende artikel
Tess Milne ruilt RTL 5 in voor de publie..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...