TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Komende september gaat alweer het zeventiende seizoen van survivalshow Expeditie Robinson van start. Net als de voorgaande editie zullen de deelnemers van het programma je bekend voorkomen als je regelmatig naar de Nederlandse televisie kijkt.

Over de jaren heen zijn de spelregels aangepast om het formaat van het programma spannend te houden. Het idee is echter hetzelfde; een groep deelnemers worden verdeeld in twee kampen en moeten zien te overleven door verschillende opdrachten uit te voeren.

De eerste vijf deelnemers van Expeditie Robinson 2016 zijn Elle van Rijn (actrice), Anna Nooshin (modeblogger), Chloé Leenheer (actrice), Lex Uiting (presentator) en Jessie Jazz Vuijks (Miss Nederland).

De laatste twee deelnemers waren onlangs te gast bij 3FM en deelden hun ervaringen met Giel Beelen. Lex Uiting gaf aan dat de 5,5 week op het eiland een hele beproeving was. De presentator van Kinderen voor Kinderen en Rambam gaf dan ook aan de ervaring dat het eerder intrigerend dan leuk was.

Kortom, het komende seizoen van Expeditie Robinson belooft weer spannend te worden. De vorige editie werd gewonnen door Amara Onwuka. De show zal vanaf 8 september te zien zijn op RTL 5. De presentatie is opnieuw in handen van Dennis Weening en Nicolette Kluijver.


Vorige artikel
RTL komt met een YouTube spin-off van Ex..
Volgende artikel
Kijkcijfers spraakmakende Zomergasten af..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...