TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Dit jaar kunnen liefhebbers van survivalshow Expeditie Robinson dubbel genieten. Vanaf 8 september zal het zeventiende seizoen van het programma van start gaan. RTL heeft echter een verrassing in petto voor de fans. Op YouTube zal namelijk de spin-off, Road to Robinson, te zien zijn.

Net als in het originele programma worden de deelnemers naar de Filipijnen gestuurd. In tegenstelling tot Expedition Robinson doen er echter geen bekende Nederlanders mee aan het programma. In plaats daarvan gaan vier bekende Nederlandse YouTube sterren op reis. Zij worden vergezeld door de twee winnaars van de prijsvraag.

Er zullen in totaal zestien uitzendingen van Road to Robinson worden uitgezonden. Vanaf dinsdag worden er iedere week twee nieuwe afleveringen geplaatst. De afleveringen zijn op dinsdag en op donderdag vanaf 21.00 uur beschikbaar op het online kanaal van Road to Robinson.

De vier YouTube sterren die vertrekken naar Manilla zijn Renée van der Schoot en Femke van Leeuwen (Ferzuz), Thomas Cox (Concentrate) en Boris Lange (Lifehunters). De twee gelukkige winnaars die hen volgen zijn Natalja van Heertum en Joost Blaauwhof.

Eenmaal aangekomen zal de groep van zes in tweeen worden gesplitst. Ze zullen daar de boot pakken naar het Robinson eiland en de presentators, Dennis Weening en Nicolette Kluiver, ontmoeten waar zij de rest van de opdrachten te horen krijgen.

Voordat ze echter op het eiland aankomen, zullen de deelnemers eerst vijf proeven moeten doorgaan. Afhankelijk van de uitkomst van deze proeven ontvangen de deelnemers comfort, transport en de Robinson-munt. Aangekomen op het eiland zelf zullen de deelnemers opnieuw op de proef gesteld worden.


Vorige artikel
Opvolger Man Bijt Hond - Jan Rijdt Rond ..
Volgende artikel
Eerste deelnemers van Expeditie Robinson..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...