TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het KRO-NCRV programma Jan Rijdt Rond krijg toch een vervolg. Vanaf september wordt Jan Rijdt Door uitgezonden. De serie zal alleen online te zien zijn.

Jarenlang was Man Bijt Hond het schootkindje van de Nederlandse omroep. Het programma had een eigen unieke stijl dat je niet snel bij andere programma's terug kunt vinden. Met het vallen van het doek voor Man Bijt Hond stond er dan ook een leegte in de programmering.

Het was de bedoeling dat Jan Rijdt Rond deze leegte zou opvullen. Het mocht echter helaas niet baten. Veel van de trouwe kijkers van Man Bijt Rond bleven weg. De kijkcijfers bleven hangen rond de 100.000 kijkers.

Volgens NPO 3 netmanager Suzanne Kunzeler was het concept en de kwaliteit van het programma in orde. Het was echter het verkeerde soort programma voor het tijdstip waardoor Jan Rijdt Rond niet in staat was een binding met de kijkers op te bouwen.

De conclusie was dan ook dat er geen tweede seizoen in het verschiet lag voor Jan Rijdt Rond. Gelukkig komt de KRO-NCRV nu met goed nieuws voor de fans die het programma heeft gekregen in de korte periode dat het werd uitgezonden. Jan Rijdt Rond gaat op het internet verder.

Jan Rijdt Rond zal vanaf september online verder gaan. Er is verder nog niet veel bekend over de nieuwe incarnatie. Er wordt echter gesuggereerd dat er twee presentators zullen zijn.


Vorige artikel
Is het tijdperk van Henny Huisman voorbij?
Volgende artikel
RTL komt met een YouTube spin-off van Ex..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...