TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Jarenlang was hij niet van de buis weg te slepen. De drummer en diskjockey Henny Huisman vond succes - en niet zo'n klein beetje ook - met het avondvullende programma Playback Show. Op het moment dat de glans er een beetje van af was, zorgde dit aanvankelijk voor een teleurstelling bij Henny Huisman. Inmiddels denkt hij daar anders over.

Henny Huisman geeft tegenover de Telegraaf aan dat hij nog altijd aanbiedingen krijgt waar hij er niet echt meer op zit te wachten. Huisman is met een leeftijd van 65 niet de jongste meer. Programma's als Sterren Springen of andere shows waarbij bekende Nederlanders allerlei stunts moeten uitvoeren zijn niet voor hem weggelegd.

Betekent dit dat Huisman helemaal niet op televisie te zien zal zijn? Zijn aanwezigheid in het programma Chantal Blijft Slapen duidt aan dat dit niet het geval is. Henny Huisman stelt dan ook dat, mocht het programma hem aanspreken, hij te porren zal zijn.

Het bedenken en maken van televisieprogramma's blijft een passie van Huisman. Hij werkt dan ook nog steeds ideeën uit. Of deze daadwerkelijk tot een programma zullen leiden, is niet voor hem niet zo relevant.

Wellicht wilt Huisman het, nu hij officieel tot de categorie senioren behoort, rustiger aandoen. Twee jaar terug opperde hij nog het voorstel om de presentatie van Surprise Surprise volledig op zich te nemen.


Vorige artikel
Nienke de la Rive Box nieuwe presentatri..
Volgende artikel
Opvolger Man Bijt Hond - Jan Rijdt Rond ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...