TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het NPO3 reisprogramma 3 Op Reis Roadtrip is een presentatrice rijker. Nienke de la Rive Box is de nieuwe aanwinst en zal voor het programma de Engelse kust gaan verkennen. In haar reis heeft zij een hoop nieuwe dingen geleerd die zij graag met de Nederlandse kijkers wilt delen.

De 30-jarige De la Rive Box begrijpt goed dat een reisprogramma op de Nederlandse publieke omroep van hoge kwaliteit moet zijn. De Nederlandse kijker zit niet te wachten op TV personages die op de kosten van de belastingbetaler in het buitenland feest aan het vieren zijn.

De la Rive Box zou niet de eerste presentator zijn die in opspraak zou komen als ze teveel het idee zou geven dat het enkel om de lol zou gaan. Eerder ontstond er een kleine rel om het reispogramma van Lauren Verster. Zij werd ervan beticht de opnames op Ibiza zo lang mogelijk te rekken om van zon, zee en strand te genieten.

De presentatrice gaf aan dat ze het ook niet aan haar zelf zou kunnen verkopen als zij niet genoeg terug zou geven aan de kijkers. Natuurlijk geniet ze van de mogelijkheden die een nieuw land te bieden hebben, maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden.

De laatste opnames van het nieuwe seizoen zitten er inmiddels op en gastpresentatrices De la Rive Box is weer thuis. Ze zal in zeven afleveringen te zien zijn. De eerste aflevering is te zien om 20.25 uur op NPO3.


Vorige artikel
Jan Versteegh dit jaar host van themawee..
Volgende artikel
Is het tijdperk van Henny Huisman voorbij?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...