TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vanaf 27 augustus zal bioloog Freek Vonk een eigen show krijgen: de Super Freek Show. Geheel alleen staat Freek er echter niet voor. Het programma zal in samenwerking met de Vlaamse Evi Hanssen worden gepresenteerd.

Freek Vonk is Nederlanders meest beroemde bioloog, mede dankzij verschillende mediaoptredens zoals in De Wereld Draait Door en Vroege Vogels. Daarnaast scheef Vonk in het verleden ook columns voor het gratis dagblad Spits en voor het magazine Kijk.

Vonk is niet alleen populair bij TV kijkend Nederland als avontuurlijke en energieke dierenfanaat. Ook in de wetenschappelijke wereld heeft Vonk flink carrière gemaakt. De specialisatie van Vonk is slangen.

In het programma staan er twee teams tegen over elkaar. De bedoeling is om het andere team te overtreffen qua kennis op het gebied van wilde dieren. Het ene team bestaat uit een familie of vriendengroep met een affiniteit voor dieren; het andere team bestaat uit BN'ers.

De deelnemers beantwoorden in de studio - welke overigens is omgebouwd tot één grote jungle - niet alleen vragen die te maken hebben met dieren. De presentators laten de deelnemers ook allerlei dingen ruiken, proeven en voelen.

De familiequiz zal iedere zaterdag om 20.30 uur uitgezonden worden bij BNN-VARA. Freek Vonk is geheel in zijn nopjes.


Vorige artikel
Tiende editie Kijken in de Ziel trekt no..
Volgende artikel
Jan Versteegh dit jaar host van themawee..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...