TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Art Rooijakkers zal in het nieuwe seizoen van de populaire televisieserie Wie is de Mol? de rol gaan innemen van presentator. Dat maakte de 35-jarige Brabander afgelopen vrijdag bekend in de gratis krant Metro. Hij volgt in dezen – na drie seizoenen – Pieter Jan Hagens op als gastheer van het programma. Eerder presenteerden Angela Groothuizen en Karel van der Graaf het programma: "Ik heb de nodige programma's gepresenteerd, maar voelde hier de voetstappen van de giganten die me voorgingen", aldus Rooijakkers.

In het succesvolle, van oorsprong Belgische, programma trekken tien bekende Nederlanders tijdens een avontuur vol met opdrachten door een ver land. De opdrachten moeten zo goed mogelijk worden uitgevoerd om het beste resultaat te krijgen, maar één persoon (de mol) probeert het zaakje te saboteren. Na verschillende rondes zal in de finale bekend worden wie het spel wint, verliest en wie de mol is. Rooijakkers won de editie van 2010 in eigen persoon.

Het eerstvolgende seizoen speelt zich af op IJsland en zal vanaf 5 januari 2012 iedere donderdag worden uitgezonden op Nederland 1. Eerder lekte al uit dat onder anderen William Spaaij en Marit van Bohemen deel uitmaken van het selecte gezelschap bekende Nederlanders.


Vorige artikel
NCRV start met nieuwe dramaserie
Volgende artikel
Cabaretier Vrijdag krijgt eigen programma

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...