TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De eerste verrassing was de terugkeer van het spelprogramma van Rad van Fortuin. De immens populaire show uit de jaren ‘90 was al een flinke poos van de buis. De keuze van de opvolger van Hans van der Togt is net zo'n grote verrassing.

Vanaf 22 augustus zal de zoon van wijlen André Hazes de presentatie van het nieuwe Rad van Fortuin op zich nemen. Op zijn Twitter account heeft Hazes jr. al laten weten uit te kijken naar zijn nieuwe klus.

André Hazes jr. geeft op social media zijn eigen twist te geven aan de leiding van het spelprogramma. Het is niet de bedoeling dat de nieuwe Rad van Fortuin een herhaaloefening wordt van het origineel. Dit houdt in dat de jonge Hazes jr., die van grappen en grollen houdt, veel lol zal trappen met de kandidaten en de nieuwe Leontine de Ruijter.

De oud-presentator van Rad van Fortuin, Hans van der Togt, heeft inmiddels ook zijn zegje over zijn opvolger gedaan in het radioprogramma 100% NL. Van der Togt geeft aan dat de nieuwe presentator qua personage een groot contrast is met hemzelf maar voor de nieuwe generatie een uitstekende keuze is.


Vorige artikel
Nederlanders en Belgen nemen het tegen e..
Volgende artikel
Tiende editie Kijken in de Ziel trekt no..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...