TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Ook al zijn Nederland en België goede buren, eens in de zoveel tijd nemen de twee landen het tegen elkaar op om te zien wie de snelste, sterkste, slimste of grappige is. Tien voor Taal is een goed voorbeeld waar Nederlanders en Belgen het al jaren tegen elkaar opnemen.

De vriendschappelijke strijd tussen Nederland en België blijft een geliefd thema bij programmamakers en bij het Nederlandse publiek. Vandaar dat er een nieuwe datum is geprikt voor de volgende episode in de onderlinge strijd.

Op 26 augustus vindt de eenmalige televisieshow Holland-België plaats. In dit programma nemen bekende Nederlanders en Vlamen het tegen elkaar op. De quiz wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jonas van Geel.

Het programma zal zowel op de Nederlandse als de Belgische televisie te zien zijn. De deelnemers krijgen vragen voorgeschoteld die te maken hebben met vooroordelen, taal en andere kwesties waar Nederlanders en Belgen regelmatig met elkaar over de clinch liggen.

De keuze voor Wendy van Dijk als presentator van het programma komt niet zomaar uit de lucht vallen. De presentatrice is in Nederland zeer populair maar heeft dankzij programma's als Ushi & Dushi, Obese en Moordvrouw ook een schare fans in België gekregen.


Vorige artikel
Presentatieteam RTL Nieuws uitgebreid me..
Volgende artikel
André Hazes Jr. als verrassende keuze v..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...