TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het presentatieteam van RTL Nieuws is uitgebreid met twee bekende gezichten: Pepijn Crone en Peter van Zadelhoff. Beide heren zullen zich direct aansluiten bij het team en actief zijn als presentator van het nieuwsprogramma.

Pepijn Crone was vorig jaar november al benoemd tot de vaste invalpresentator van RTL Nieuws. Net als zijn collega Antoin Peeters volgt hij dezelfde route van tijdelijke invalpresentator naar vaste invalpresentator naar vaste presentator op. Crone was voorheen onder andere presentator van het Jeugdjournaal.

De promotie van Crone tot vaste presentator betekent niet dat hij zijn werk als verslaggever zal opgeven. Ook Peter van Zadelhoff zal zijn andere presentatieklus, het presenteren van Z Today op RTL Z, niet hoeven op te geven.

De twee heren vullen de leegte in die ontstond na het vertrek van Roelof Hemmen in mei. Na 23 jaar trouwe dienst besloot Hemmen dat hij toe was naar een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Na het vertrek gaf hoofdredacteur Harm Taselaar aan dat het roer flink omgegooid zal worden. Zo zou de opvolger van Hemmen aanvankelijk een vrouw worden.

RTL Nieuws behoort samen met het NOS journaal tot één van de meest bekeken programma's op TV en zijn vanaf het begin ontwikkeld in een flinke concurrentiestrijd. Het wisselen van de presentatoren is een stap om het programma beter en nog succesvoller te maken.


Vorige artikel
Jan Kooijman duikt in de wereld van fore..
Volgende artikel
Nederlanders en Belgen nemen het tegen e..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...