TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het is alweer twee jaar geleden dat Robbie Kammeijer één van de presentatoren werd bij het Jeugdjournaal. Het was destijds een primeur aangezien Kammeijer de jongste presentator van het jeugdjournaal ooit was. Kammeijer was op dat moment al twee jaar werkzaam bij de redactie van het programma.

De leeftijd was overigens niet de belangrijkste reden voor zijn promotie destijds. De journalistieke achtergrond van Kammeijer en enthousiaste instelling zorgen ervoor dat hij in zich in de schijnwerpers wist te spelen.

Na twee jaar was het echter tijd voor een nieuwe stap in de carrière van Kammeijer. Hij maakte de overstap van de Nederlandse publieke omroep naar de commerciele zender RTL. Daar zal hij onder andere de nieuwe presentator van Editie NL worden, een nieuwsprogramma met een journalistieke inslag.

Editie NL onderscheid zich van de andere nieuwsprogramma's aangezien het een combinatie van verschillende soorten nieuws toont. Bovendien zijn er de creatieve reportages welke zowel de kijkers als journalistieke mensen als Kammeijer aanspreken.

In zijn rol als presentator zal Kammeijer worden bijgestaan door Milouska Meulens, Nick Renooij, Tamara Seur, Joris Marseille en Siham Raijoul. Daarnaast zal Kammeijer ook als verslaggever aan de slag gaan.


Vorige artikel
Nieuw zaterdagavond programma met Paul d..
Volgende artikel
Raymann doet boekje open over tijd bij NPO

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...