TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Paul de Leeuw zal opnieuw te zien zijn met een programma dat de zaterdagavond zal vullen. Na het programma Langs De Leeuw laste de TV maker en komediant een pauze in om zich onder andere te richten op theaterwerk.

De Leeuw gaf aan dat hij na Langs de Leeuw niet meer de drang had om te scoren met zijn TV programma's. Een nieuw seizoen of een nieuwe show uitbrengen zou op dat moment dan ook een verkeerde keuze zijn geweest. De Leeuw was tevens van mening dat Nederlandse publiek hem na twintig jaar even genoeg van hem had.

In het Radio 538-programma de Coen en Sander Show geeft Paul de Leeuw echter aan dat hij een idee heeft voor een nieuw programma. Het programma zal Jij en de Leeuw heten en is ontworpen voor NPO 1.

Het concept van het programma is gebaseerd op theatershows. De inspiratie voor het programma heeft De Leeuw opgedaan in zijn vakantie in de Verenigde Staten.

Het is zeker niet het eerste zaterdagavond programma van De Leeuw. Mocht Jij en De Leeuw door de bazen van de Nederlandse goedgekeurd worden, dan volgt het programma een traditie op.


Vorige artikel
Jeugdfilm over vluchtelingen in de maak
Volgende artikel
Robbie Kammeijer maakt overstap van Jeug..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...