TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De NCRV zal in de derde week van november beginnen met het uitzenden van een nieuwe dramaserie. Het programma, dat Mixed Up zal gaan heten, zal bestaan uit tien verschillende afleveringen en zal iedere maandag iets voor half tien worden uitgezonden op Nederland 3. Dat maakte de omroep vrijdag bekend.

In de nieuwe serie zal de eeuwige strijd die woedt tussen man en vrouw onder een vergrootglas worden gelegd. Ook zullen de vooroordelen die meespelen in relaties tussen beide seksen duidelijk in beeld worden gebracht. Het programma is fictief en speelt zich zodoende voornamelijk af op de redactie van het vrouwenblad ZIJ.

Onder anderen Pepijn Schoneveld, Tamar van den Dop en Anneke Blok zullen meespelen in de nieuwe dramaserie van de NCRV. De twee laatstgenoemde actrices zullen respectievelijk Bien en de vrouwelijke hoofdredacteur van het vrouwenblad ZIJ, Guusje, spelen. Als die laatste merkt dat ze naast haar een mannelijke mede-hoofdredacteur krijgt, stapt ze op in de serie.

Naar verluidt zal de serie op maandag 14 november voor het eerst worden uitgezonden op Nederland 3. Deze uitzending zal starten rond twintig over negen. Vervolgens zal er nog negen weken lang één aflevering per keer worden uitgezonden.


Vorige artikel
Gordon krijgt eigen talkshow
Volgende artikel
Nieuwe presentator Wie is de Mol? bekend

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...