TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Maandag 4 juli werd de eerste aflevering van Nieuwe Tijden uitgezonden op RTL 4. De show is een spin-off van Goede Tijden Slechte Tijden en neemt de plek van de de originele soapserie welke zich in een zomerstop bevindt.

De eerste uitzending trok in totaal 858.000 kijkers en was daarmee goed voor een negende plek voor de maandagavond in de lijst met best bekeken programma's van Stichting Kijkonderzoek.

De soap wordt mede aantrekkelijk gemaakt door de terugkeer van verschillende vertrouwde gezichten. Onder andere Ferry Doedens, Holly Brood, Tim Douwsma en Soy Kroon zijn te zien in Nieuwe Tijden. De mengelmoes van oude gezichten blijkt, volgens de sterren zelf, goed te werken.

Nieuwe Tijden zal niet permanent te zien zijn bij RTL 4. Er zijn in totaal veertig afleveringen ingekocht. Na de zomerstop zal Goede Tijden Slechte Tijden weer haar gebruikelijke plek in de avondprogrammering van de commerciële zender opnemen.

Liefhebbers van Nieuwe Tijden kunnen de soap online verder volgen op de website van Videoland. Het eerste seizoen bestaat uit 75 afleveringen. Er is nog niet bekend of de soapserie een eenmalig iets zal zijn of dat het, net als GTST, door zal blijven gaan.


Vorige artikel
Eva Jinek verlengt contract KRO-NCRV met..
Volgende artikel
Jeugdfilm over vluchtelingen in de maak

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...