TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De komende jaren zijn we nog niet af van Eva Jinek. De nieuwe carriere van de voormalig nieuwslezeres als presentatrice is tot nu toe een groot succes.

Taco Rijssemus, de mediabaas van KRO-NCRV, is erg GEcharmeerd van Jinek en noemt haar in zijn eigen woorden een "vakvrouw". Rijssemus was eerder lovend over de eigen talkshow van Jinek.

Het eerste seizoen van de talkshow presteerde beter dan verwacht. Momenteel heeft Jinek plaats moeten maken voor het praatprogramma van Jeroen Pauw. De KRO-NCRV is echter zo overtuigd van de show van Jinek dat er volgend jaar ruimte in de programmering gemaakt zal worden voor een nieuw seizoen. Er werd zelfs gespeeld met het idee om Jinek de show van Pauw over te nemen.

Liefhebbers van de energieke blondine hoeven echter niet tot januari te wachten voordat Jinek weer op de buis is. Eva Jinek zal namelijk dit najaar nog te zien zijn bij De Verenigde Staten van Eva. Jinek zal de kijkers meenemen op een reis door haar geboorteland, de VS.

Eva Jinek geeft aan zich zeer op haar gemak te voelen bij de KRO-NCRV waardoor zij niet aarzelde om haar contract te verlengen.


Vorige artikel
Thuis op Zondag definitief van de buis
Volgende artikel
Eerste aflevering GTST spin-off Nieuwe T..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...