TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het ziet er naar uit dat Thuis op Zondag met Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij van de buis gehaald wordt. SBS heeft besloten te stoppen met het programma vanwege een aanhoudend gebrek aan interesse van de kijkers.

De keuze om te stoppen met Thuis op Zondag kwam niet geheel als een verrassing. Het afgelopen seizoen ontstond er een vervelende situatie nadat Zeelenberg halverwege het seizoen, zonder waarschuwing vooraf, besloot op te stappen.

Dirk Zeelenberg gaf als reden op dat in de praktijk het presenteren van Thuis op Zondag niet bij zijn persoon te passen. Het rest van het seizoen werd afgemaakt door iedere week een gastpresentator in te schakelen. Onder andere Patty Brard, Kees Tol en Viktor Brand stonden Kim-Lian van der Meij bij.

Alhoewel Thuis op Zondag gemiddeld een half miljoen kijkers wist te trekken en de producers, afgezien van het Zeelenberg-debacle, tevreden waren met het programma zelf, is er toch besloten om geen nieuw seizoen te produceren. Eerder werd er nog gekeken naar een overstap van twee vaste presentatoren naar één presentator.

Thuis op Zondag was de zondagmiddag vulling van SBS 6. Het programma werd uitgezonden van 14.40 tot 16.00 uur. Het is nog niet bekend welk programma het tijdslot zal invullen.


Vorige artikel
Eerste Zomergast 2016 niemand minder dan..
Volgende artikel
Eva Jinek verlengt contract KRO-NCRV met..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...