TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Zomergasten is één van de meest spraakmakende programma's van de VPRO en al jaren worden er in het programma gasten uitgenodigd met een interessant verhaal en achtergrond.

Dit jaar zal Zomergasten de kijkers opnieuw niet teleurstellen met opzienbarende gasten. De laatste Zomergast is inmiddels bekend gemaakt. De Zomergast die het spits zal afbijten is niemand anders dan Dyab Abou Jahjah.

Het belooft een boeiende uitlevering te worden voor zowel de voorstanders als tegenstanders van de ex-politicus en denker. Dyab Abou Jahjah werd in Nederland vooral bekend als partijleider van de Arabisch-Europese Liga (AEL), een politeke partij met een Arabische inslag.

Abou Jahjah verliet na het opheffen van de partij het toneel en Europa en vertrok naar zijn geboorteland Libanon. Inmiddels woont hij in Brussel en is hij druk bezig met het uiteenzetten van zijn omstreden standpunten.

15 september zal zijn nieuwe boek, Pleidooi voor radicalisering, worden uitgebracht bij uitgeverij De Bezige Bij. Verschillende collega's, waaronder Leon de Winter en Jessica Durlacher, hebben aangekondigd op te stappen als het boek wordt gedrukt bij de uitgeverij.

De andere Zomergasten waren reeds bekend gemaakt. Thomas Erdbrink zal naast Dyab Abou Jahjah ook aan tafel zitten met Arjen Lubach, Hedy d'Ancona, Griet Op de Beeck en Andrea Maier.


Vorige artikel
Naam De Avondetappe stond lang ter discu..
Volgende artikel
Thuis op Zondag definitief van de buis

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...