TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Sinds 2 juli is de Tour de France op volle gang en dat betekent dat we de komende weken kunnen genieten van dagelijkse updates over de ronde van Frankrijk bij het NOS programma de Avondetappe.

Het had echter weinig gescheeld of het Tour-programma De Avondetappe had permanent een andere naam gekregen. De eerste editie van het programma werd uitgezonden in 2003 waarbij de presentatie in handen was van Mart Smeets. Diezelfde Smeets vertolkte de presentatie van het programma tot zijn vertrek in 2014.

In 2015 namen Dionne de Graaff en Herman van der Zandt het stokje over. De wisseling van de wacht betekende echter ook een nieuwe naam voor het programma. De Avondetappe werd vervangen door NOS Studio Tour.

De keuze voor een nieuwe naam was op het eerste gezicht logisch. Het was weliswaar een programma over de Tour de France maar met nieuwe presentatoren. Ook is de stijl van het programma met het vertrek van Smeets veranderd. Zo wordt het programma niet meer, zoals tijdens het tijdperk van Smeets, vanuit een oud kasteel uitgezonden.

De trouwe Tour de France kijkers in Nederland bleken echter de oude naam te missen waardoor dit jaar het programma toch de oude naam, De Avondetappe, heeft meegekregen.


Vorige artikel
Dan Karaty verovert de (tv-)wereld
Volgende artikel
Eerste Zomergast 2016 niemand minder dan..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...