TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Hij begon in Amerika, vertrok daarna naar Nederland en mag nu in België op zoek naar talenten. Dan Karaty gaat Belgium’s Got Talent presenteren. Hij is geen onbekende voor onze zuiderburen: eerder presenteerde hij al de Belgische variant van So You Think You Can Dance en het programma Dansdate op de Vlaamse zender VTM.

Karaty is een bekende choreograaf, danser en acteur. Hij voelt zich dan ook helemaal in zijn element als hij nieuwe danstalenten mag ontdekken. Hij weet waar hij het over heeft, want hij heeft de choreografie verzorgd van sterren als Britney Spears, Justin Timberlake en Kylie Minogue.

Dan woont afwisselend in Nederland en de Verenigde Staten. Samen met zijn vrouw heeft hij twee kinderen, een zoon en een dochter, die hij graag tweetalig wil opvoeden. In de programma’s geeft Dan zijn commentaar in het Amerikaans, maar hij begrijpt wat de talenten en medejuryleden zeggen dankzij een vertaler. Daarnaast doet hij zijn best om zelf ook Nederlands te leren. Zal het hem ook lukken om onze zuiderburen te verstaan?


Vorige artikel
Lauren Verster krijgt kritiek op ‘vaka..
Volgende artikel
Naam De Avondetappe stond lang ter discu..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...