TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In haar nieuwe programma Lauren! op Ibiza onderzoekt Lauren Verster wat vrijheid precies is en hoe dat voelt. Zoals de titel al zegt, doet ze dat op Spaanse eiland Ibiza. Hoewel Ibiza bekend staat als party-eiland, bekijkt Lauren een andere kant van het eiland. Er is namelijk ook prachtige natuur.

Lauren stond om zes uur ’s ochtends op om lange wandelingen te maken en te genieten van de rust en de natuur. Na een draaidag dronk ze ’s avonds soms een wijntje met de crew. En dat stuit op kritiek: voor verschillende kranten en programma’s moet Lauren zich verantwoorden voor haar ‘vakantie’ die gefinancierd zou zijn met belastinggeld.

De presentatrice en de AVROTROS ontkennen de kritiek. In de zeven weken dat Lauren op het eiland verbleef, zijn acht afleveringen gemaakt, terwijl ze gratis kon verblijven in het huis van een vriend. Hoewel er nog steeds wat oproer is over het programma, wil Lauren er verder geen woorden aan vuil maken. Liever houdt zij vast aan het geluksgevoel dat ze vond op Ibiza. Lauren! op Ibiza is elke dinsdag te zien om 21:10 uur op NPO 3.


Vorige artikel
Een eigen talkshow heeft geen prioriteit..
Volgende artikel
Dan Karaty verovert de (tv-)wereld

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...