TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Trouwe kijkers van RTL Late Night zijn inmiddels al gewend geraakt aan het gezicht van Peter van de Vorst. De presentator en verslaggever neemt het stokje over van vaste presentator Umberto Tan wanneer deze op vakantie is of om andere redenen niet in staat is om de regie van het programma op zich te nemen.

Er gaan geruchten rond dat Peter van der Vorst door zijn ervaringen met RTL Late Night zelf een talkshow zou willen presenteren. Van der Vorst heeft deze geruchten nu de kop ingedrukt. De presentator geeft aan dat hij genoeg andere interessante projecten heeft waardoor een eigen talkshow geen prioriteit heeft.

Tegenover het Algemeen Dagblad geeft Van der Vorst aan dat hij het presenteren van RTL Late Night geen speciale voorkeur geeft boven zijn andere programma's zoals Verslaafd of Van der Vorst ziet Sterren. Wel is de presentator blij met de aangename afwisseling die hij krijgt met het presenteren van RTL Late Night.

Van der Vorst kiest ervoor om de stijl van Humberto Tan niet klakkeloos over te nemen. De presentator geeft zijn eigen draai aan de presentatie van RTL Late Night, wat wellicht tot de gerichten geleid kan hebben. Volgens Van der Vorst zitten hier echter geen extra bedoelingen achter. Door zijn eigen presentatiestijl vast te houden, komt de host natuurlijker over.


Vorige artikel
Nieuwe versie van RTL Live in de plannin..
Volgende artikel
Lauren Verster krijgt kritiek op ‘vaka..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...