TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Gordon zal aan het begin van volgend jaar komen met een eigen praatprogramma op de vaderlandse televisie. Dat zegt de 43-jarige zanger in gesprek met de populaire nieuwssite NU.nl. De Amsterdammer laat ook weten graag de Nederlandse Oprah Winfrey te worden, maar ziet dat idee nog even in rook opgaan: "Maar daar is bij RTL nu geen budget voor", aldus Gordon.

Het programma zal volgend jaar starten bij RTL. "Hopelijk beginnen we in het voorjaar van 2012 met een aflevering per week, op de zondagavond waarschijnlijk." Daarin wil het jurylid van Holland's Got Talent het vooral hebben over liefde en leed; met de onbekende Nederlander. Bekende Nederlanders zouden niet open genoeg zijn voor het programma.

In het beeld van Oprah Winfrey ziet de zanger zoals gezegd ook wel iets en dan vooral in het beeld van het weggeven van presenten: "Er komen hopelijk ook cadeaushows, want ik ben erg van het weggeven."

Het nieuwe programma van Gordon zal naar verluidt begin volgend jaar starten. Een naam of precieze datum is door RTL Nederland nog niet bekend gemaakt.


Vorige artikel
Net 5 krijgt juniorversie van MasterChef
Volgende artikel
NCRV start met nieuwe dramaserie

Advertentie

Nieuwsarchief

Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?