TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het is alweer jaren geleden dat Sonja Silva op de buis te zien was. Silva maakte furore als TMF-vj als vervanger van Sylvana Simons en was één van de populairste vj's van de Nederlandse muziekzender. Silva was daarnaast onder andere te zien als vaste presentatrice bij televisiezender Yorin.

De afgelopen jaren ging het echter minder goed met Silva waardoor haar carrière in een slop raakte. De presentatrice en ex-model werd gediagnosticeerd met de chronisch vermoeidheidsziekte ME en raakte verzeild in een ernstige depressie.

Silva geeft aan zich tegenwoordig een stuk beter te voelen. De presentatrice besloot vorig jaar om een maagverkleinoperatie te ondergaan en is 46 kilo afgevallen. Hierdoor voelt zij zich fit genoeg om zich beschikbaar te stellen als presentatrice.

Het eerste programma dat de comeback van Silva zal inluiden is het RTL4 programma Werelds Wonen. Vol trots plaatste Silva een foto van haar filmcrew op haar Instagram profiel. Het programma zal komende najaar op de buis te zien zijn.

Een paar jaar terug probeerde Sonja Silva eerder een terugkeer te maken naar de showbizz wereld door zich aan te melden voor de audities van het programma K2 zoekt K3. Silva wist de voorrondes te overleven maar werd uiteindelijk niet een K3 meisje.


Vorige artikel
Nieuwe Tijden vervangt GTST tijdens zome..
Volgende artikel
Shownieuws verwelkomt Lucille Werner als..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...