TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Komende 31 juli begint het nieuwe seizoen van Zomergasten. Het NPO 2 programma zal dit jaar gepresenteerd worden door Thomas Erdbrink en net als vorige seizoenen zullen er zes gasten worden uitgenodigd voor een intiem gesprek.

De zomergast van de laatste uitzending, welke op 4 september te zien zal zijn op de televisie, is inmiddels bekend gemaakt en is niemand anders dan onze eigen minister-president Mark Rutte.

Onze premier geeft in een interview aan dat hij een trouw volger is van het programma. De aantrekkingskracht zit hem volgens de VVD'er in de bijzondere verhalen die voortkomen uit een klein videofragment.

Rutte hoopt dat zijn verhaal bij Zomergasten net zo boeiend voor de kijkers zal zijn als de verhalen van vorige gasten waar hij intens van genoten heeft.

Inmiddels zijn ook al een aantal van de andere zomergasten bekend gemaakt:

7 augustus - Arjen Lubach (cabaretier/televisiepresentator)

14 augustus - Hedy d'Ancona (oud-politica/feministe)

21 augustus - Griet Op de eBeck (schrijver)

Thomas Erdbrink geeft aan uit te kijken naar het gesprek met de minister-president. Onder de leiding van de liberale premier gaat het niet slecht met Nederland. Toch wordt er in Nederland veel geklaagd over "lachebekje", de geuzennaam die inmiddels aan Mark Rutte is toebedeeld.


Vorige artikel
Cluedo met BN'ers in de maak bij RTL
Volgende artikel
Nieuwe Tijden vervangt GTST tijdens zome..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...