TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Welke bekende Nederlander zie jij er voor aan om een moord te plegen? En op welke bekende Nederlander zou jij het geld zetten om het raadsel op te lossen? Als jij dol bent op Cluedo en regelmatig het spel thuis speelt met vrienden en familie, lees dan verder.

Momenteel werkt RTL met Strix, de producent van onder andere Expeditie Robinson, aan een programma waarin het format sterk op dat van Cluedo lijkt. Het verhaal is dat een groep Bekende Nederlanders naar Scandinavië reist waar zij een moord moeten oplossen. Hint: Het wordt natuurlijk niet echt iemand vermoord.

Erland Galjaard, programmadirecteur van het programma, geeft tegenover de Telegraaf aan dat de bekende Nederlanders in een bestaand verhaal worden verwerkt. Naast de bekende Nederlanders zullen ook diverse acteurs uit Scandinavië te zien zijn. Zij spelen niet hunzelf, maar vertolken verschillende rollen die relevant zijn voor het plot.

Het verhaal komt van de hand van Eva Burgers, een gevierd thriller auteur onder andere bekend van Stille Getuige. Als voormalig rechercheur heeft zij een zeer realistische kijk op het onderwerp.

Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan, laat staan wanneer het programma op de televisie te zien zal zijn. Het belooft echter een waar spektakel te worden.


Vorige artikel
NOS-gezicht Dionne Stax wilt ook buiten ..
Volgende artikel
Minister-president Rutte één van de ze..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...