TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


NOS-nieuwslezeres Dionne Stax heeft zich het afgelopen jaar als een ware ster ontpopt. Nederland is dol op de vrolijke blonde nieuwslezeres en Stax is dan ook het lieverdje van het nieuws. In een zekere mate is ze de opvolger van Eva Jinek, welke inmiddels het lezen van het nieuws achter zich heeft gelaten.

Dionne Stax zit echter vol ambitie. De 31-jarige nieuwslezeres wilt niet stil blijven staan. Ze wilt straks niet terugkijken op haar carrière om te concluderen dat ze enkel het nieuws heeft voorgelezen.

In een interview met het Algemeen Dagblad gaf Stax dan ook aan ernaar te snakken om de studio te mogen verlaten en met een camera op pad te mogen gaan.

Tot nu toe is haar werkgever bereid om haar kansen buiten de studio te gunnen. Zo deed Stax dit jaar onder andere verslag van evenementen als Koningsdag en Sail Amsterdam. Bovendien zal de presentatrice de komende maand verslag doen van de 100e Nijmeegse Vierdaagse. Het is een onderwerp waar Stax over mee kan praten, aangezien zij jaarlijks ook zelf meedoet aan het evenement.

Het is ook mogelijk dat Stax verslag geven inwisselt voor het presenteren van een televisieprogramma. Daar zou zij ook wat voor voelen. In het interview gaf Stax aan graag een programma als Boer Zoekt Vrouw te mogen presenteren.


Vorige artikel
AVROTROS brengt DNA Onbekend met Carolin..
Volgende artikel
Cluedo met BN'ers in de maak bij RTL

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...