TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het ziet er naar uit dat het vertrek van DNA Onbekend van tijdelijke aard was. Het programma met Caroline Tensen werd 2014 nog van de buis gehaald. De AVROTROS heeft echter aangekondigd dat het programma opnieuw te zien zal zijn op NPO 1.

De NCRV zond het programma DNA Onbekend uit van 2009 tot 2014. De presentatie van het programma was steevast in handen van Caroline Tensen. In 2014 werd er echter voor gekozen om het programma van de buis te halen als onderdeel van de reeks bezuinigingen die werden doorgevoerd na de fusie met de KRO.

In DNA Onbekend komen lang bewaarde familiegeheimen aan de hand van DNA onderzoek boven tafel. De verhalen die aan bod komen zijn vaak ontroerend, maar even vaak confronterend. Aan het einde van de uitzending hebben de deelnemers eindelijk uitsluitsel over zaken waar zij al jaren mee rond liepen.

Liefhebbers van DNA Onderzoek konden tijdelijk hun heil vinden bij Familie Gezocht. Dit programma dat wordt uitgezonden op RTL 4 komt qua thema en formule dicht in de buurt. De presentatie van het programma ligt in de handen van Nance Coolen.

Het is nog niet bekend wanneer DNA Onbekend weer uitgezonden zal worden. Momenteel is Caroline Tensen te zien met het spelprogramma Eén Tegen 100.


Vorige artikel
Hans Kazan ziet terugkeer Prijzenslag we..
Volgende artikel
NOS-gezicht Dionne Stax wilt ook buiten ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...