TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Een aantal weken terug werd bekend gemaakt dat SBS met het idee speelt om het populaire jaren '90 spelletjesprogramma Rad van Fortuin nieuw leven in te blazen. Maar hoe zit dat met andere iconische programma's van vroeger?

Voormalig presentator en goochelaar Hans Kazan zou het in ieder geval geweldig vinden als Prijzenslag terug op de buis komt. Tegenover Lex Gaarthuis in het radio programma 100% NL gaf Kazan aan dat hij dolgraag het programma weer zou willen presenteren.

Helaas voor Kazan is Prijzenslag al twee keer eerder teruggebracht op TV. De illusionist werd echter niet terug gevraagd door de televisiebazen. Hun keuze viel op Eddy Zoey en Carlo Boszhardt. Het programma bleek echter niet plakken bij de Nederlandse kijker.

Kazan denkt dat het te maken heeft met het feit dat het Nederlandse publiek een populair programma verbindt met de presentator. Daarom vindt hij het zo jammer dat Hans van der Togt niet terug zal keren als presentator van Rad van Fortuin. Een beslissing waar Van der Togt, welke inmiddels 69 jaar is, zich overigens goed in kan vinden.

Mochten de producers meelezen, dan stelt de 63-jarige Kazan zich alsnog beschikbaar voor een comeback van Prijzenslag op de Nederlandse buis. Het gemis is zo erg dat het voor de goochelaar niet uitmaakt of de opnames ooit worden uitgezonden.


Vorige artikel
Nieuwe serie met Geer en Goor zal op zic..
Volgende artikel
AVROTROS brengt DNA Onbekend met Carolin..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...