TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Geer en Goor zijn nog altijd op zoek naar een nieuwe hobby maar één ding is zeker, het zal niet het opnemen van een nieuwe Geer en Goor serie. In het radioprogramma van Lex Gaarthuis, 100% NL, geeft Gordon aan dat er Geer en Goor zoeken een hobby voorlopig geen vervolg zal krijgen.

De goedgekrulde zanger geeft tegenover radiopresentator dat er altijd ruimte moet zitten tussen de opnames van de Geer en Goor programma's. Ten eerste omdat het tweetal rust nodig heeft om weer bij te komen en ten tweede omdat Geer en Goor in het programma zoveel beledigingen naar elkaar toe slingeren dat het noodzakelijk is om te bekoelen.

Geer en Goor fans hebben echter wel iets anders om naar uit te kijken: de Geer en Goor bioscoopfilm. Het plan voor een film met het olijke tweetal ligt al een poos op tafel en de onderhandelingen zijn op het moment aan de gang.

Geer en Goor zoeken hobby is inmiddels afgelopen. De laatste aflevering was goed voor maar liefst 1,2 miljoen kijkers, aldus Stichting Kijkonderzoek. RTL 4 zond afgelopen donderdag een compilatie met daarin de meest memorabele momenten uit de serie uit.


Vorige artikel
Finale Holland's Got Talent trok bijna t..
Volgende artikel
Hans Kazan ziet terugkeer Prijzenslag we..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...