TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Bijna twee miljoen mensen zagen vrijdagavond hoe Nick Nicolai de finale won van Holland's Got Talent. De talentenjacht was daarmee het best bekeken programma van de avond.

Volgens de cijfers van Stichting KijkOnderzoek kwamen de kijkcijfers van de finale overeen met het gemiddelde aantal kijkers van 2 miljoen. Zanger Gordon, één van de juryleden dit seizoen, hoopte nog op een spectaculaire verrassing van meer dan drie miljoen kijkers.

De grootste verrassing van het seizoen was de 18-jarige winnaar, Nick Nicolai, uit Haastrecht. Het publiek stond volledig achter het jonge talent en speelde dan ook een grote rol in de overwinning.

Nick Nicolai wist al tijdens zijn eerste auditie het publiek achter zich te krijgen. De ietwat mollige jonge zanger leek de underdog maar daar was op het internet niets van te merken. De auditievideo werd miljoenen malen bekeken. In zijn eerste auditie bracht Nicolai het nummer “At Last” van Etta James ten gehore.

De winnaar is apetrots en hoopt zijn platendeal zo snel mogelijk om te zetten in een prachtige plaat voor zijn fans. Muziek maken is heel belangrijk voor Nick Nicolai en de artiest streeft dan ook naar een langdurige carrière.


Vorige artikel
Rad van Fortuin komt mogelijk terug op d..
Volgende artikel
Nieuwe serie met Geer en Goor zal op zic..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...