TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Iedereen die in de jaren negentig regelmatig Nederlandse televisie keek, kan zich het Rad van Fortuin herinneren. Het programma waar Leontien Borsato een beroemde Nederlander werd met het omdraaien van bordjes is echter alweer een geruime tijd van de buis.

SBS speelt echter met het idee om Rad van Fortuin terug te brengen op de Nederlandse televisie. Als het goed is zal een nieuwe reeks afleveringen al komend najaar te zien zijn op SBS 6.

Duidelijk is dat de oud-presentator Hans van der Togt niet zal terugkeren als spelleider. Dat gaf Van der Togt zelf aan in een interview met Lex Gaarthuis in de 100% NL ochtendshow op de radio. De Rad van Fortuin-coryfee is inmiddels bijna 70 en vind zichzelf te oud geworden voor de televisie.

Van der Togt heeft wel suggesties voor zijn vervanger. Het liefst zou hij Beau van Erven Dorens zien alhoewel dat, vanwege een contract met RTL, niet mogelijk is. De alternatieven die Van der Togt oppert, zijn Lucille Werner en Irene Moors.

Beide vrouwen staan onder contract bij SBS, hebben ervaring met spelletjesprogramma's, zijn populair bij het Nederlandse publiek en hebben op het moment het niet druk met andere programma's. Het is dus goed mogelijk dat de keus van SBS op één van deze twee kandidaten zal vallen.


Vorige artikel
Irene Moors tijdelijk terug bij RTL4 met..
Volgende artikel
Finale Holland's Got Talent trok bijna t..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...